Figure
28.03.2023

Напрямки діяльності IT-Solutions, якими ми пишаємося

ІТ-інфраструктура

Пару слів про неї. іТ-інфраструктура – це все, що пов’язане з програмно-апаратними комплексами, на яких працюють всі ваші системи. В напрямку інфраструктури у нас великий досвід створення проєктів з різними конфігураціями.

Інфраструктурні сервіси

Два роки тому зявилася величезна кількість запитів на конвертацію того що було в ІТ-відділах в кращі варіанти. Дійсно, головний сьогодні Microsoft. Все просто: наземна ІТ-инфраструктура – не найкраща практика навіть для державних установ. Тому ми піднімаємо тему гібридної ІТ-інфраструктури і навіть мультиклаудної. Важливо от що: одна хмара вже не є безпечною і цьому багато доказів.

Моніторинг і управління – особлива увага

Минулого року з’явився продукт Dynatrace – це система моніторингу продуктивності додатків (applications performance monitoring), яка дозволяє піднятися над класичними системами моніторингу. Ця система має справжній штучний інтелект. Рішення дозволяє виявити всі взаємозв’язки і всі транзакції, які проходять у ваш застосунок, вибудувати з них логічні ланцюжки і в хмару. Цей додаток також дозволяє знайти вузькі місця і найбільші проблеми, які виникають у вас зараз, або в процесі експлуатації і вивести для вас режим підказок, які пояснюють, що з цим робити. Тобто ця система дозволяє побачити ваші сервіси. В IT-Solutions вже є успішні кейси впровадження, з якими можна ознайомитися, звернувшись до компанії.

Консалтинг

Консалтинг – дуже сильна сторона IT-Solutions. У зв’язку з активною діджитал трансформацією бізнесу, в цьому році ми запустили нову послугу – Digital Rise. Вже є декілька досить успішних проєктів. Тому, якщо перед бізнесом стоїть задача цифрового розвитку і змін, ми знаємо, що допоможе вашому бізнесу розвиватися в цифровій епосі. З 2019 року ми реалізували 4 проєкти, в яких замовник приходив і казав: «У мене все є:  HLD, LLD, я розумію архітектуру, у мене є гарні інженери, які цим управляють. Я не знаю, куди рухатися далі».  IT-Solutions зібрала робочі групи, проводили дослідження, «лабораторні досліди», підтверджували наші пропозиції концептами і видавали рішення замовнику щодо модернізації або так званого тюнінгу існуючої інфраструктури, щоб рухатися далі. Це діяло безвідмовно і успішно.

Інформаційна безпека

ІБ – блок на якому хотілося б зупинитися. Гравці ринку під інформаційною безпекою мають на увазі постачання апаратно-програмних комплексів. Ми, в  IT-Solutions, це чесно називаємо не інформаційною, а кібербезпекою, тому що тут мається на увазі автоматизація політик, протоколів і правил ІБ. Ми же кажемо, що окрім впровадження програмно-апаратних комплексів, ми готові розробляти політики, правила і документ «Інформаційна безпека організації».

Це складний документ, який включає дані, починаючи від ієрархії співробітників, штатного розкладу і закінчуючи політиками і правилами переміщення і передачі інформації, включно з інформаційною безпекою і КСЗІ. Скориставшись цією послугою, ви отримаєте необхідну ліцензію і сертифікат про побудову комплексних систем захисту інформації.

За успішними кейсами по всім напрямкам IT-Solutions, звертайтеся в компанію, нам є про шо розповісти. І є чим пишатися.