06.11.2023

CyberArk: як побудувати ядро

IT-Solutions за участі Bakotech провела захід «Вино & IT-кухня» для ІТ-спеціалістів, зацікавлених в побудові ядра безпеки на основі рішень CyberArk.
Іван Зімін, технічний директор IT-Solutions, повідомив, що наша мета – дати ІТ-спеціалістам розуміння як протистояти кіберзлочинцям, запобігти крадіжкам конфіденційних даних і при цьому мати відповідність міжнародним стандартам безпеки.
Валерій Яцківський, керівник напряму з інформаційної безпеки IT-Solutions, розгорнуто розповів про основні загрози з якими зустрічаються українські компанії. Серед них: кібератаки, витік даних, соціальний інжиніринг тощо. Експерт також дав «ключі» до забезпечення інформаційної безпеки та подолання хаосу в компанії.
У свою чергу представники Bakotech розповіли про важливість та унікальність портфелю безпекових рішень від CyberArk, який вже п’ятий рік поспіль є лідером Gartner Magic Quadrant™️. Крім стандартних для PAM можливостей виявлення та контролю привілеїв, платформа від CyberArk охоплює машинні облікові записи, можливість надання тимчасових привілеїв, доступу Just-inTime та ще ряду унікальних можливостей, що дозволяють організувати безперебійний доступ, що не заважає бізнес-процесам, при цьому зберігши максимальні умови для безпеки.
Возможно, это изображение 5 человек и текст