07.06.2024

IT-Solutions вийшла на новий рівень партнерства з Lenovo

IT-Solutions вийшла на новий рівень бізнес-партнерства з Lenovo, отримавши найвищий статус в області інфраструктурних рішень – Platinum ISG Partner, а також статус PC Partner рівня Gold та спеціальну нагороду «Краща технічна команда».
Найбільш престижний статус Lenovo Platinum ISG Partner надається ключовим партнерам компанії, які відповідають ряду критеріїв, встановлених вендором.
«Platinum ISG Partner – це підтвердження успішних проєктів з використанням продуктів вендора, довіру наших замовників і наш невпинний розвиток в області системної інтеграції. Ми завжди ставимо на перше місце експертизу і цей статус – доказ того, що ми рухаємося в правильному напрямі», – повідомив Олексій Панкевич керівник відділу ІТ-інфраструктури IT-Solutions.
Окремо хочемо виділити нагороду «Краща технічна команда», що засвідчує високий і технічно досконалий рівень реалізації складних масштабних проєктів, які на 100% задовольняють потреби замовників.
Ми вдячні Lenovo за багаторічну плідну співпрацю, а також нашим замовникам за довіру та розуміння важливості високоякісних технологічних рішень. Цей статус є визнанням високої кваліфікації IT-Solutions та мотивацією для нашого розвитку у майбутньому.
Якщо ви бажаєте побудувати надійну IT-інфраструктуру, або забезпечити бізнес потужними інструментами для роботи – звертайтеся:
✉️info@it-solutions.ua
☎️+38 044 586 26 76