23.01.2012

IT-Solutions побудувала СКС для банку «Союз»

Компанія IT-Solutions завершила проект побудови структурованої кабельної системи (СКС) для банку «Союз» в Дніпропетровську. В результаті виконаних робіт IT-Solutions вдалося оптимізувати робочий простір і реалізувати ефективну СКС на 40 робочих місць.
В ході реалізації проекту була створена повноцінна СКС, яка складається з 2-х горизонтальних підсистем на 2-х поверхах будівлі. Змонтована СКС була протестована відповідно до вимог компанії Molex. У підсумку банк «Союз» отримав гнучку в плані масштабування і адміністрування СКС MolexPN з двадцятирічною гарантією від виробника. Дана СКС здатна підтримувати швидкість в 1Гбіт / с що відповідає стандарту 1000BASE-T Gigabit Ethernet.
Процес побудови СКС проходив у кілька етапів: на етапі проектування був обраний виробник обладнання для СКС, погоджено розташування центрів комутації на поверхах, складено плани приміщень з розташуванням робочих місць, обрані оптимальні кабельні траси і складені таблиці комутації. Етап інсталяції включив укладання кабелю, монтаж і підключення абонентських розеток і патч-панелей, складання і монтаж шаф, тестування та сертифікацію побудованої СКС. Вся система була побудована на екранованих компонентах компанії MolexPN. Шафи виробництва ЦМО. Кабеленесучі канали – DKS.
Роботи з монтажу та перенесення обладнання проводилися без зупинки роботи в банку «Союз». Завдяки чітко сформульованим технічним завданням та злагодженій роботі фахівців IT-Solutions всі роботи були завершені протягом 6 днів.