13.02.2012

IT-Solutions робить ставку на відеоконференцзв’язок

Сергій Багрій: «У 2011 році нам вдалося зайняти 24% ринку відеоконференцзв’язку за кількістю інстальованих точок: із загального числа 1250 точок, IT-Solutions було впроваджено 295»
Виступаючи перед присутніми, генеральний директор IT-Solutions Сергій Багрій повідомив, що минулий рік був дуже динамічним, оскільки вдалося реалізувати цілий ряд великих проектів: «У 2011 г для зростання бізнесу IT-Solutions склав 162%. У нас багато замовників з різних галузей. 35% дохідності компанії становить фінансовий сектор, 33% – держсектор, 11% – енергетичний комплекс і ще 21% припав на телеком, освіта, промисловість і SMB ».
За визнанням керівника IT-Solutions, торік одним з найбільш пріоритетних для компанії напрямків була відеоконференцзв’язку. Сергій Багрій заявив, що компанії вдалося зайняти на цьому сегменті ринку 24% за кількістю інстальованих точок. При загальній місткості українського ринку, що оцінюється IT-Solutions в 1250 точок, цей інтегратор впровадив 295. Тому не дивно, що компанія поставила собі за мету протягом найближчих трьох років зайняти лідируючу позицію в секторі відеоконференцзв’язку. Крім того, вона планує активно розвивати напрям інтеграції по інфраструктурним рішенням і ІТ-аутсорсинг.
Захід проходив у форматі вручення пам’ятних знаків тим замовникам, чиї проекти виявилися найбільшими в своїх категоріях. Коль IT-Solutions заявила про свої серйозні плани в області відеоконференцзв’язку, то в першу чергу відзначимо проекти в цьому напрямку. Серед них найкращою в держсекторі стала система в ГУ МНС України в м. Києві. За визнанням начальника цієї організації, економія від впровадження даного рішення дозволила досить швидко окупити її як за рахунок видатків на пальне, необхідне для поїздок керівників на наради, так і за допомогою скорочення часу на прийняття рішень. Ще один масштабний проект у сфері відеоконференцзв’язку був реалізований IT-Solutions в політичній партії «Фронт Змін», тут система так же охопила всю країну.
Цілий ряд великих систем відеоспостереження був реалізований системним інтегратором в різних організаціях. Так встановлене в МВС Україні рішення охопило не тільки районні відділення в Києві, а й слідчі ізолятори. А кращим проектом з відеоспостереження у фінансовому секторі було запроваджено в «Правекс-Банку».

Ставка на відеоконференцзв'язок

Ці «Оскари» були вручені тим замовникам IT-Solutions, чиї проекти виявилися найбільш великими в своїх категоріях
На рахунку IT-Solutions також проекти з розвитку ІТ-інфраструктур в Національній атомній енергогенеруючій компанії «Енергоатом» та Державної реєстраційної служби України. А в напрямку ІТ-аутсорсингу були відзначені проекти IT-Solutions в компанії «Нафтогаз Україна», комплексним обслуговуванням якої інтегратор займається вже третій рік, і в Platinum Bank.