04.11.2022

IT-Solutions запрошує на Міжнародний ІТ-Форум ВІТ-2022

У Вас є інтернет-магазин, В2В майданчик, публічний інформаційний сервіс, система віддаленого обслуговування клієнтів, державна та технологічна система взаємодії і управління. Звісно, ви хочете, щоб в бізнес-процесах не було збоїв, швидкість прийняття і виконання рішень була високою, а компанія зберігала свій престиж.
Реєструйтеся на Міжнародний ІТ-Форум ВІТ-2022. Під час заходу на вас очікує виступ представника компанії Reblaze та Валерія Яцківського, керівника з напрямку інформаційної безпеки IT-Solutions, які розкажуть про захист продуктів зі складною бізнес-логікою у доповіді: «Cloud Native. Веб-додаток і API. Захист (WAAP). Захист наступного покоління для сайтів, API і веб-додатків у хмарах, яким ви вже довіряєте».
Запевняємо, що ви не тільки зможете підняти рівень захищеності веб-додатків, але й послухати ще багато цікавих доповідей на ІТ-теми, віднайти нові знайомства і прийняти участь у розіграші подарунків.
Дата: 10 листопада
Місце: м. Львів, конференц- і банкет-зал «Леополіс Хол»
Подробиці та реєстрація за посиланням: https://forum.ciseventsgroup.com/ua/lviv-2022.html…
Возможно, это изображение текст «MΙЖHAPOAHИЙ ФOPyM BIT-2022 Cloud Native. e6-AoAaToK i API. 3axиcT (WAAP). 3axиcT HacTynHoro noKoл.HHR AлR caйT.B, Α i Be6-AoAaTK.B y xmapax, RKиm Bи Bжe AoBиpReTe. IT- IT-Solutions - Shifting innovations MEGATRADE project distribution Reblaze»