10.10.2023

OpenText: сучасні інструменти від кіберзагроз

Вразливості виникають там, де відсутні пріоритети по безпеці. Тож давайте розглядати кібербезпеку, як основний важіль оборони вашої ІТ-інфраструктури.

IT-Solutions за підтримки компанії Elcore провели захід «Вино & ІТ-кухня» з вендором OpenText. Він був присвячений темі «Кібербезпека та кібероборона. Операційний менеджмент в ІТ».

OpenText – канадська компанія-розробник програмного забезпечення для управління інформацією підприємств (EIM), до складу якої входять корпоративні програмні продукти Micro Focus з вбудованими аналітичними можливостями, які значно спрощують управління гібридними ІТ і бізнес-сервісами, виконують контроль та управління всіма активами підприємства: від облікових записів до віддалених кінцевих пристроїв, забезпечуючи водночас найвищий рівень кіберстійкості та нульової довіри.

У ході своїх доповідей спеціалісти компанії OpenText поділилися сучасними інструментами, які забезпечують захист ІТ-систем підприємств від кіберзагроз, зберігають дані та, в разі потреби, швидко їх відновлюють. Завдяки флагманським рішенням компанії – ArcSight, Fortify (SAST | DAST), Voltage, NetIQ, які убезпечують від загроз застосунки, дані та управляють ідентифікацією доступу, інфраструктура компанії  максимально захищена від кіберзагроз.

Також була піднята тема розумної цифрової трансформації та ІТ-оптимізації. Доповідач компанії OpenText розкрив актуальні питання щодо моніторингу, систем взаємодії користувачів з ІТ- департаментом, автоматизації процесів, побудови власної хмари, або управління хмарами.

Розглянуті функціонал та можливості, переваги рішень:

  • Service Management Automation X (SMAX)
  • Asset Management X (AMX)
  • Universal Discovery & Universal
  • Data Center Automation (DCA)
  • Hybrid Cloud Management X (HCMX)
  • Operations Bridge (OpsB)
  • Network Operations Management (NOM)
  • Operations Orchestration (OO) with RPA

Від компанії IT-Solutions виступив Валерій Яцківський, керівник напряму інформаційної безпеки. Він надав аналітику кіберінцидентів за останні роки та актуальні рекомендації по захисту ІТ-інфраструктури українських компаній. Також експерт нагадав, що кібербезпека – один з провідних напрямів IT-Solutions. «Ми пропонуємо найсучасніші рішення з кібербезпеки, які гарантують  конкурентні переваги нашим замовникам та можуть забезпечити стійкість до кібератак», – повідомив експерт.

Дякуємо нашим партнерам, а також гостям заходу за активність та інтерес до теми. Разом ми створюємо умови для безперервності бізнесу за рахунок ІТ-технологій.