01.03.2012

Укрнафта підготувала фундамент для впровадження системи обміну повідомленнями

Компанія IT-Solutions повідомила про завершення оновлення серверного обладнання в центральному офісі та філіях провідної нафтогазової компанії Україна – ПАТ «Укрнафта». Оновлення головного офісу проводилося з використанням обладнання HP: високопродуктивних систем зберігання даних HP Eva 6300, лезових серверів сімейства С7000 і «лез» BL460. У свою чергу філії були забезпечені серверним обладнанням на основі HP ML 110.
У результаті «Укрнафта» отримала можливість впровадження інтегрованої системи обміну повідомленнями Microsoft Exchange Server 2010. Надалі це дозволить замовнику вирішити завдання підвищення продуктивності, стабільності та масштабованості поштової системи при зниженні навантаження на ІТ. Також в компанії закладений фундамент для впровадження системи контролю складських залишків, Microsoft SharePoint і фінансового управління.
Рішення, запропоноване і реалізоване IT-Solutions, дозволило удосконалити рівні ефективності операційної діяльності та захисту даних, а також спростити робочі процеси в «Укрнафті».